Întrebări Frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

• Roboții din colecție nu se pot construi în același timp. În fiecare săptămână vei avea nevoie de piesele din numerele anterioare pentru a-ți construi noul robot.

• Uneori se livrează piese care nu sunt utilizate în montajele generale și servesc pentru a-ți personaliza robotul actual sau roboții viitori.

• Bateriile necesare nu sunt incluse în reviste.

• Instructiunile de asamblare pentru fiecare robot pot fi descărcate gratuit de pe site-ul myrobotcourse.ro

Colecția completă este formată din 35 de numere (35 reviste + set de piese), pe care le vei găsi la punctul tău de vânzare în fiecare săptămână.
Prețul de vânzare al numărului 1: 9,99 lei
Prețul de vânzare al celorlalte numere: 49,99 lei

În cazul în care ați primit un exemplar sau o componentă în stare proastă, trebuie să contactați punctul de vânzare/chioșcul de la care ați achiziționat produsul și să anunțați acest lucru. Dacă ați făcut achiziția prin intermediul site-ului https://colectii.libertatea.ro/, puteți contacta Colectii.libertatea prin e-mail sau la telefon pentru a clarifica cauza incidentului..

În cazul în care o componentă s-a stricat în timp ce urmați cursul, ne puteți contacta pentru a ne-o comunica și a ne explica ce s-a întâmplat în formularul pe care îl veți găsi aici

Scroll hacia arriba